Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu

Comunicate

Catre Asociatiile de pacienti

Feb 20, 2018
Avand in vedere prevederile Ord. M.S. nr. 1502 din 19 decembrie 2016, pentru aprobarea componentei Consiliului etic care functioneaza in cadrul spitalelor publice, va rugam ca pana in data de 10 martie 2018 sa trimittei numele reprezentantilor desemnati in Consiliul etic al Spitalului Clinici de Pediatrie Sibiu (1 (unu) membru permanent si 1 (unu) membru supleant), […] citește »

Scrisoare de multumire din partea Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu

Ian 30, 2018
Dragi prieteni de la S.C. 4M S.R.L., Dragă Doamnă Carmen MUNTEANU, Permiteți-mă vă rog să vă adresez mulțumiri din partea întregului colectiv al Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu pentru donația făcută. Grație generozității Dumneavoastra și a instituției pe care o reprezentați, vom reuși să ne atingem obiectivele propuse în îngrijirea micuților noștri pacienți. Copiii internați […] citește »

Anunt important Rujeola

Mar 31, 2017
ANUNȚ IMPORTANT În această perioadă, în Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu evoluează un focar de îmbolnăvire de rujeolă, motiv pentru care se impun următoarele măsuri necesare pentru a limita extinderea focarului, inclusiv la alte grupe de persoane receptive: Limitarea la maxim a accesului vizitatorilor, mai ales însoțiti de copii și scurtarea duratei vizitei; Evaluarea antecedentelor […] citește »