Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu

Comunicate

Comunicat situatie afectiuni respiratorii

Ian 6, 2017
Stimati parinti, In contextul epidemiologic actual, de crestere semnificativa a numarului de pacienti cu afectiuni respiratorii (ARI, SARI, gripa) si a posibilei evolutii explozive a fenomenului in perioada urmatoare activitatea in spital se desfasoara cu dificultate. S-a depasit deja capacitatea de internare in Clinicile de Pediatrie. In data de 05.01.2017 erau internati 96 de copii […] citește »

Comunicat Internari

Dec 9, 2016
Stimati parinti, In contextul cresterii semnificative a numarului de pacienti cu afectiuni respiratorii, activitatea in spital se desfasoara cu dificultate. Mentionam ca respectam prevederile legale in vigoare referitor la internarea apartinatorilor legali impreuna cu copiii, dar regretam neajunsurile pricinuite de lipsa facilitatilor de cazare (paturi)pentru toti parintii care ar dori sa isi insoteasca copiii. Temporar, […] citește »

Clarificari acuzatii aduse Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu

Oct 17, 2016
Avand in vedere ultimele evenimente petrecute, precum si aparitia unor articole si replici pe diverse retele de socializare, conducerea face urmatoarele precizari: Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu nu are cont oficial pe reteaua de socializare Facebook sau pe alte retele de acest gen. Conturile create in numele Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu au fost facute de diverse persoane […] citește »