Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu

Comunicate

Anunt important Rujeola

Mar 31, 2017
ANUNȚ IMPORTANT În această perioadă, în Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu evoluează un focar de îmbolnăvire de rujeolă, motiv pentru care se impun următoarele măsuri necesare pentru a limita extinderea focarului, inclusiv la alte grupe de persoane receptive: Limitarea la maxim a accesului vizitatorilor, mai ales însoțiti de copii și scurtarea duratei vizitei; Evaluarea antecedentelor […] citește »

Comunicat situatie afectiuni respiratorii

Ian 6, 2017
Stimati parinti, In contextul epidemiologic actual, de crestere semnificativa a numarului de pacienti cu afectiuni respiratorii (ARI, SARI, gripa) si a posibilei evolutii explozive a fenomenului in perioada urmatoare activitatea in spital se desfasoara cu dificultate. S-a depasit deja capacitatea de internare in Clinicile de Pediatrie. In data de 05.01.2017 erau internati 96 de copii […] citește »

Comunicat Internari

Dec 9, 2016
Stimati parinti, In contextul cresterii semnificative a numarului de pacienti cu afectiuni respiratorii, activitatea in spital se desfasoara cu dificultate. Mentionam ca respectam prevederile legale in vigoare referitor la internarea apartinatorilor legali impreuna cu copiii, dar regretam neajunsurile pricinuite de lipsa facilitatilor de cazare (paturi)pentru toti parintii care ar dori sa isi insoteasca copiii. Temporar, […] citește »