Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu

Comunicat Internari

decembrie 9, 2016

Stimati parinti,

In contextul cresterii semnificative a numarului de pacienti cu afectiuni respiratorii, activitatea in spital se desfasoara cu dificultate.

Mentionam ca respectam prevederile legale in vigoare referitor la internarea apartinatorilor legali impreuna cu copiii, dar regretam neajunsurile pricinuite de lipsa facilitatilor de cazare (paturi)pentru toti parintii care ar dori sa isi insoteasca copiii. Temporar, putem oferi sezlonguri pentru a fi mai aproape de copiii dvs. Va precizam ca numarul maxim de paturi pentru insotitori aprobat de Ministerul Sanatatii conform conditiilor legale (raportat la spatiul existent) este de 40 pe intreg spitalul, dintre care 31 sunt repartizate celor doua Clinici de pediatrie, la un numar de 185 de paturi / spital destinate copiilor (79 in clinicile de pediatrie).

Pentru rezolvarea cu solicitudine a posibilelor probleme ce pot apare in acest context, va rugam sa ne semnalati pe adresa de e-mail a Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu – secretariat@pediatriesibiu.ro – si telefonic la numarul 0269/217810.