Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu

ianuarie 30, 2018

Dragi prieteni de la S.C. 4M S.R.L.,
Dragă Doamnă Carmen MUNTEANU,

Permiteți-mă vă rog să vă adresez mulțumiri din partea întregului colectiv al Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu pentru donația făcută. Grație generozității Dumneavoastra și a instituției pe care o reprezentați, vom reuși să ne atingem obiectivele propuse în îngrijirea micuților noștri pacienți. Copiii internați în Secțiile Pediatrie I, Pediatrie II, Ortopedie, Chirurgie și Boli Infecțioase sunt beneficiarii bunătății de care dați dovadă, aparatura medicală donată oferind acuratețe sporită în examinarea și tratamentul pacienților.

Nu ne putem cunoaște îngerii dar știm că sunt mereu prezenți în viețile noastre. Ne-ar face o deosebită plăcere să vă întâlnim și să vă mulțumim personal pentru bunătate. Porțile Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu vă sunt mereu deschise și permiteți-ne să vă știm aproape de noi și cu ocazia altor evenimente la care vom avea onoarea să vă invităm.

Trăim mereu cu certitudinea că doar uniți putem face lumea mai buna și, în cazul nostru, mai sănătoasă.

Vă mulțumim pentru tot.

Cu cele mai alese sentimente de stimă și considerație,
Colectivul Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu
Manager